Bevrijd
je van jouw

negatieve overtuigingen
over jouw lichaam

 

Verleid
jezelf (weer) van jezelf
- in volle glorie -
te gaan houden

Ervaar
de prikkelende
energie en sensuele
kracht van jouw
zintuigen

Ontdek
hoe jouw vrouwelijke
essentie je verleidt
je heerlijk & begeerlijk
te voelen

Wek
jouw natuurlijke
gevoeligheid voor
sensualiteit en laat
haar groeien

esSensuality

 

esSensuality Training

 

Wekken van je sensualiteit

Je sensueel voelen is heel aantrekkelijk. Als je een man vraag wat hij het meest aantrekkelijk vindt aan een vrouw, dan zegt hij: als ze ‘lekker in haar vel’ zit. Een maatje meer of minder maakt hem niet uit. Wat hem opwindt, is als ze zichtbaar en voelbaar van zichzelf en van haar lichaam houdt. Of ze geniet van haar vrouw-zijn en haar sensualiteit.

 

Sensuele belofte

esSensuality training is een levenslustige ‘relatiegeschenk’ dat je jezelf (of elkaar) cadeau geeft. Je wekt jouw sensuele alter ego. Leert haar sensitiviteit kennen. Ontdekt waarvoor ze gevoelig is, op welke plek haar ‘knopjes’ zitten en hoe je haar ‘aan’ kunt zetten. Je krijgt (meer) zin in vrijen met jezelf (en met elkaar) en durft jezelf vol overgave aan jezelf (of elkaar) te laten zien. Doe je mee?

 

 

LIEVER EERST VOORPROEVEN?

 

Ben jij benieuwd hoe de esSensuality trainingen verlopen?

Wil je Pauline Schueler graag eerst in levende lijve ontmoeten?

En wil je meer weten over de prikkelende ingrediënten van esSensuality?

Doe eens geheel wat anders en meld je aan voor een sensuele retraite en ga met andere vrouwen op zintuiglijk avontuur…

Schrijf je hier in

 

 

Een aantal voorbeelden uit de training

Om je een idee te geven wat we gaan doen

 

Sensuele verhaaltjes tegen het slapen gaan schrijven
esSensuality wekbewijs: Officieel sensueel gewekt, geprikkeld, uitgenodigd, gekoesterd, onderzocht, gestreeld, gedeeld, geexposeerd en definitief voor altijd verwelkomd
Opdracht: maak een moodboard van jouw sensuele vrouw
Sensuele selfie: zo blij om te zien hoe de trainees zich openen voor hun eigen sensualiteit
Sensuele trainingsruimte in Rotterdam
Tijdens de trainingen maken we tijd om de smaakzintuigen te verwennen.

 

WAAROM DEZE TRAINING?

 

 

Gebalanceerd sensueel samenspel

 

In de esSensuality Training staat het wekken en versterken van jouw sensualiteit centraal. Ik nodig je uit de grenzen van jouw sensuele ‘comfortzone’ te verkennen. We gaan aan het werk op drie levels: ratio, gevoel & communicatie. Naar mijn mening en ervaring ontstaat en groeit een gevoel van sensualiteit door een gebalanceerd samenspel op deze levels. De trainingen zijn zowel speels als inhoudelijk opgebouwd. Aan jou de keus ‘hoe ver’ je wilt gaan

Sensuele kilometers maken

 

Veel vrouwen zijn het contact met hun sensualiteit kwijtgeraakt of kennen het gevoel nauwelijks. Ik ontmoet veel vrouwen die wel verlangen naar verleidelijkheid. De overtuiging dat ze zichzelf niet als een sensueel wezen ervaren, staat daarbij in de weg. Ze voelen zich geremd en ongemakkelijk. Dit geldt ook voor praten over seksualiteit en intimiteit. Uit eigen ervaring leerde ik het belang van ‘sensuele kilometers’ maken.

 

 

 

 

Wat gaan we precies doen?

Het zou jammer zijn de hele inhoud van esSensuality Training te verklappen. Onderdeel van uit je comfortzone gaan, is dat je je durft te laten verrassen. Omdat veel vrouwen het best spannend vinden hun sensuele vrouw bewust te wekken en te ontdekken, noem ik ter geruststelling een aantal ingrediënten.
Het basismateriaal van de training zijn de zintuigen. Zonder zintuigen geen sensualiteit. Elke keer staat een centraal van waaruit de de training is opgebouwd. In petto: Sensuele oefeningen (waarin het je geheel vrij staat wel, geen of sensuele kleding te dragen).
In de esSensuality sharings bespreken we thema’s die jouw gevoel van sensualiteit eventueel in de weg staan. Jij bepaalt zelf wat je wel en niet wilt delen. Daarbij ga je aan de slag met je eigen sensueel moodboard, erotisch leren schrijven, Journey of the Senses, sensuele yoga en meditatie en veel dansen natuurlijk. Ik breng altijd mijn verkleedkist met uitdagende en sensuele kleding mee die je haar hartelust kunt uitproberen. We eindigen de training met een sensuele apotheose die je nooit zult vergeten.
Via een verborgen FB groepen onderhouden de trainees desgewenst contact met elkaar en reageer ik op vragen of sharings.

 

Meld je aan

 

 


Locatie

 

 

 


Kalender & Tijden

 

 

 


Investering