Sensueel gewekte trainees van esSensuality

 

 

Lees wat anderen zeggen over de training

 

Patricia vertelt aan Pauline wat esSensuality training voor haar heeft betekend vier maanden na de training in Rotterdam.

 

 

 

Op zaterdag 10 september organiseerde Pauline de speciale editie ‘esSensuality in da PBForrest’ voor vrouwelijke deelnemers van Permanent Beta Festival 2016. Op verzoek omschreef een van de deelneemsters haar ervaring als volgt:
Sensualiteit, een kracht van iedere vrouw!
 Ik voel me sexy. Vooral van binnen. Vrouwelijk, bevrijd en sierlijk. Een heerlijk gevoel waarbij ik bekeken mag worden. Ik mag kijken. Oogcontact maken en genieten van subtiele aanrakingen.
 Het resultaat van een workshop van Pauline Schueler. Een workshop, gericht aan vrouwen, die hun sensualiteit willen voeden, aanwakkeren, koesteren en bevrijden. Een sensualiteit die in iedere vrouw huist, maar vaak overschaduwd wordt door schaamte, negatieve gedachten en een angst om volop vrouw te zijn. Overschaduwingen die Pauline op zachte doch krachtige wijze blootlegt, met een tedere heling als gevolg. Aan het begin van de workshop voelde ik enige twijfels. Waarom zou ik mijn onzekerheden en sensualiteit met deze vrouwen delen? Ik ken ze niet. Daarbij ben ik altijd huiverig voor ‘groepsgedoe’. “Met z’n alle in een kringetje onze ongemakken delen”, denk ik dan. Maar het tegendeel bleek waar. Het was ongelofelijk fijn om te delen, samen te zijn en elkaar te ondersteunen in het bevrijden van ieders vrouwelijke sensualiteit.
 Maartje Grond

Cindy Lou Roxanne Monsanto

Roxanne is esSensuality trainee van het eerste uur.
Dit sensuele zelfportret schilderde ze van zichzelf geïnspireerd
door haar esSensuality fotoshoot.