Bevrijd
je van jouw

negatieve overtuigingen
over jouw lichaam

 

Verleid
jezelf (weer) van jezelf
- in volle glorie -
te gaan houden

Ervaar
de prikkelende
energie en sensuele
kracht van jouw
zintuigen

Ontdek
hoe jouw vrouwelijke
essentie je verleidt
je heerlijk & begeerlijk
te voelen

Wek
jouw natuurlijke
gevoeligheid voor
sensualiteit en laat
haar groeien

esSensuality

esSensuality

Sensualiteit training & intimacy coaching

 

Wekken van sensualiteit bij vrouwen

Aanmoedigen van sensitiviteit bij mannen

Versterken van intimiteit bij couples

 

Je sensueel voelen is heel aantrekkelijk. Als je een man vraag wat hij het meest aantrekkelijk vindt aan een vrouw, dan zegt hij: als ze ‘lekker in haar vel’ zit. Een maatje meer of minder maakt hem niet uit. Wat hem opwindt, is als ze zichtbaar en voelbaar van zichzelf en van haar lichaam houdt. Of ze geniet van haar vrouw-zijn en haar sensualiteit. Als ze zich vol overgave aan hem laat zien.

Als je een vrouw vraagt hoe een man haar in vervoering brengt, dan zegt ze: als hij me werkelijk ziet, aandacht heeft voor wie ik in essentie ben. Aanvoelt waar mijn werkelijke verlangen ligt. Wat ik nodig heb. Key word is ‘afstemmen’. Sensitiviteit en sensualiteit zijn nauw met elkaar verbonden. Voor een man een niet altijd vanzelfsprekende vaardigheid. Maar o zo belangrijk bij het minnespel. Vandaar dat ik ook de man uitdaag zijn sensualiteit te wekken, zijn sensitiviteit te laten groeien. Hij voelt zich sterker in zijn mannelijke expressie omdat hij echt bij haar binnenkomt. Van daaruit smelt hij op een dieper level samen met de vrouw die hij bemint.

Sensuele belofte

esSensuality training & coaching is een levenslustige ‘relatiegeschenk’ dat je jezelf (of elkaar) cadeau geeft. De vrouw wekt haar sensuele alter ego. De man leert zijn eigen (en haar) sensitiviteit kennen. Alleen of samen ontdek je waar je gevoelig voor bent. Dat je deze durf uit te spreken. Waar de ‘knopjes’ zitten en hoe je haar aan kunt zetten. Je krijgt (meer) zin in vrijen met jezelf (en met elkaar) en durft jezelf vol overgave aan jezelf (of elkaar) te laten zien. Doe je mee?

Intimiteit coaching

Voor vrouwen en mannen in een groep, voor meerdere paren tegelijk, op individueel niveau of samen met je partner kun je bij mij terecht voor training & coaching irt verlangens op het terrein van liefde, intimiteit, seksualiteit en sensualiteit.

Aarzel niet en bel me als je meer wilt weten over mijn werkwijze: 06 14334462

Voor vrouwen & mannen; women only, men only, training in groepen, individuele coaching, couples training & coaching

 

Een aantal voorbeelden uit de training die ik geef aan meerdere vrouwen samen:

Sensuele verhaaltjes tegen het slapen gaan schrijven
esSensuality wekbewijs: Officieel sensueel gewekt, geprikkeld, uitgenodigd, gekoesterd, onderzocht, gestreeld, gedeeld, geexposeerd en definitief voor altijd verwelkomd
Opdracht: maak een moodboard van jouw sensuele vrouw
Sensuele selfie: zo blij om te zien hoe de trainees zich openen voor hun eigen sensualiteit
Sensuele trainingsruimte in Rotterdam
Tijdens de trainingen maken we tijd om de smaakzintuigen te verwennen.

 

Ingrediënten training & coaching

Gebalanceerd sensueel samenspel

 

In de esSensuality Training staat het wekken en versterken van jouw sensualiteit centraal. Ik nodig je uit de grenzen van jouw sensuele ‘comfortzone’ te verkennen. We gaan aan het werk op drie levels: ratio, gevoel & communicatie. Naar mijn mening en ervaring ontstaat en groeit een gevoel van sensualiteit door een gebalanceerd samenspel op deze levels. De trainingen zijn zowel speels als inhoudelijk opgebouwd. Aan jou de keus ‘hoe ver’ je wilt gaan

Sensuele kilometers maken

 

Veel vrouwen zijn het contact met hun sensualiteit kwijtgeraakt of kennen het gevoel nauwelijks. Ik ontmoet veel vrouwen die wel verlangen naar verleidelijkheid. De overtuiging dat ze zichzelf niet als een sensueel wezen ervaren, staat daarbij in de weg. Ze voelen zich geremd en ongemakkelijk. Dit geldt ook voor praten over seksualiteit en intimiteit. Uit eigen ervaring leerde ik het belang van ‘sensuele kilometers’ maken.

Wat gaan we precies doen?

Het zou jammer zijn de hele inhoud van esSensuality Training & Coaching te verklappen. Onderdeel van uit je comfortzone gaan, is dat je je durft te laten verrassen. Omdat veel vrouwen het best spannend vinden hun sensuele vrouw bewust te wekken en te ontdekken, en ook mannen graag willen weten wat ze te wachten staat, noem ik ter geruststelling een aantal ingrediënten die telkens in mijn werk terugkeren.
Het basismateriaal van de training en coaching zijn de zintuigen. Zonder zintuigen geen sensualiteit. Elke keer staat een centraal van waaruit de sessie is opgebouwd. In petto: Sensuele oefeningen (waarin het je geheel vrij staat wel, geen of sensuele kleding te dragen).
In de esSensuality sharings bespreken we thema’s die jouw gevoel van sensualiteit eventueel in de weg staan. Jij bepaalt zelf wat je wel en niet wilt delen. Daarbij ga je aan de slag met je eigen sensueel moodboard, erotisch leren schrijven, Journey of the Senses, sensuele yoga en meditatie en veel dansen natuurlijk. Ik breng altijd mijn verkleedkist met uitdagende en sensuele kleding mee die je haar hartenlust kunt uitproberen. We eindigen de training met een sensuele apotheose die je nooit zult vergeten.
Via een verborgen FB groepen onderhouden de trainees desgewenst contact met elkaar en reageer ik op vragen of sharings.

Meld je aan


Locatie

Pauline organiseert in verschillende steden esSensuality training, Sensual Sunday’s en Intiem met Pauline sessie’s. Houdt deze website in de gaten voor data of bel haar: 0614334462 en vraag Pauline waar ze mee bezig is. 

Kalender & Tijden

Pauline onderzoekt op welke wijze ze vorm en inhoud aan haar werk wil geven. Ze experimenteert met verschillende werkvormen, aantallen deelnemers en locaties. Bel haar als je wilt waar ze binnenkort neerstrijkt met haar esSensuality training en coaching of ‘Intiem met Pauline’ salons.

Investering

De prijzen variëren per event. Bel Pauline om een indruk te krijgen van de kosten.